Kjøp sesongkort til A-kampene

Er glad i fotball og har hjertet i Halsen? Nå kan du kjøpe sesongkort til våre hjemmekamper i Norsk Tipping Ligaen 2022. Det er penger å spare!

Den 11. april åpner fotballsesongen for Halsens A-lag borte mot Fredrikstad 2. Etter to år med pandemi skal serien endelig spilles over 26 runder igjen, og det er mange spennende oppgjør i vente.

For første gang på veldig mange år (hvor lenge?) er Fram og Halsen på samme nivå igjen. Sammen med hardtsatsende Eik Tønsberg og Pors er Torstrand-laget favoritter til å kjempe om opprykksplassen, men også Halsen har ambisjoner om å overraske med et ungt og lokalt lag.

Med Roger Iversen tilbake som hovedtrener kan du forvente et offensivt og godt trent Halsen-lag som ønsker å ta poeng fra alle. Og nå kan du sikre deg rabattert inngang til alle hjemmekampene.

Inngang til A-kampene i Bergeskogen vil i år koste kr 100,-. Med totalt 13 hjemmekamper i serien er det mange hundrelapper å spare hvis du sikrer deg et sesongkort til 800,- for voksne og 500,- for honnør. Barn under 16 år har gratis inngang. Det samme gjelder alle medlemmer av Halsen IF Fotball.

Ønsker du sesongkort? Vipps kr 800 (voksne) eller kr 500 (honnør) til #10200 og skriv “sesongkort” i meldingsfeltet. Du vil få beskjed når kortet kan hentes i Bergeskogen.