Støtt oss med Grasrotandelen

Med Grasrotandelen kan spillere hos Norsk Tipping gi 5 % av innsatsen til Halsen. I 2015 ga det oss over 163.000 kroner.

Ved inngangen til 2016 har 538 venner av Halsen IF valgt å bli grasrotgiver til klubben. Vi er takknemlige for støtten – og ønsker oss samtidig flere. Med enkle grep kan også du velge å gi bort 5% av spilleinnsatsen din til Halsen IF, uten at det koster deg en krone. Det er Norsk Tipping som overfører beløpet til oss. Et beløp som i sin helhet pløyes tilbake til akrivitets- og anleggsutvikling for barn og unge i Halsen IF.

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009, og gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd, Extra og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Du kan velge hvilket lag eller forening som får 5 prosent av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

Ønsker du å bli grasrotgiver?

Send SMS «Grasrotandelen 971319097» til 2020 eller meld deg på hos www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/