Kjøp av klubbutstyr

Halsen har Adidas som leverandør og Albert Bøe som offisiell forhandler av klubbutsyr. Her er det du trenger.

Alle aktive får utdelt en spillerdrakt som er klubbens eiendom. Det øvrige utstyret må selv kjøpes av spillerne. I henhold til avtalen med Albert Bøe får alle Halsens medlemmer 20% rabatt på håndball- og fotballutstyr. Modellene oppdateres etterhvert som Adidas oppdaterer sin klubbkolleksjon. Albert Bøe formidler også påtrykk av logo, klubbnavn og bokstaver (logopakke). 

Som medlem i Halsen IF får du 20% rabatt på alt utstyr til håndball og fotball. I prisene nedenfor er rabatten allerede fratrukket.

Merk! I henhold til samarbeidsavtalen med Albert Bøe Sport vil det tilfalle Halsen IF utstyr for hver eneste krone klubbens medlemmer bruker på Adidas-varer i butikken. For hver 1000-lapp det handles for, kan klubben hente ut kr. 250,- i frivarer til fellesutsyr som baller, draktsett etc.

Standardpakke for alle

Det er ønskelig at alle våre medlemmer kjøper «standardpakka» med treningsgenser, treningsbukse, shorts (og fotballstrømper for fotballspillere):

Halsen IF - Adidas treningsgenser

Junior: kr 420,- inkl logopakke

Senior: kr 460,- inkl logopakke

Halsen IF - Adidas treningsbukse

Junior: kr 320,-

Senior: kr 360,-

 

Halsen IF - Adidas shorts

Junior/senior: kr 200,-

Dame: kr 240,-

 

Halsen IF - Adidas fotballstrømper

kr 104,-

 

Flere varer i klubbkolleksjonen

I tillegg til «standardpakka» tilbyr Albert Bøe et utvidet utvalg av vår klubbkolleksjon. Disse artiklene er valgfrie, men nyttige og fine gaver til jul og bursdag:

Halsen IF - Adidas regnjakke

Junior: kr 240,-

Senior: kr 280,-

Halsen IF - Adidas treningsskjorte

kr 200,-

Halsen IF - Adidas bag

kr 240,-