Velkommen til
Kunstgresscupen

Påmeldingen er nå åpnet for alle klasser.
Velkommen til vårens vakreste eventyr.

Vestfolds største vårcup for aldersbestemte lag

Cupen ble dratt i gang da klubben åpnet Larviks første kunstgressbane i 2003, og ble raskt fylkets største vårcup.

Lav påmeldingsavgift, høy premiestandard

Vi ønsker å få mange lag til fotballfesten i Bergeskogen, og samtlige spillere i klassene 6-12 år mottar fine glasspremie.

Minimum fire kamper på fine kunstgressbaner

Selv i de minste klassene får alle lagene minimum fire kamper, og alle spilles på kunstgressbaner av siste generasjon.

GRATIS PÅMELDING FØR 15. MARS!

Etter et spesielt år med mange utfordringer, feirer vi gjenåpningen av barnefotballen med et kjempetilbud. Melder du på laget ditt før 15. mars, slipper du påmeldingsavgiften og får være med i Kunstgresscupen 2021 helt kostnadsfritt. Velkommen!

DATOER 2021

LØRDAG 10. APRIL
Gutter – 13 ÅR

SØNDAG 11. APRIL
Gutter – 11 og 12 ÅR

LØRDAG 17. APRIL
Jenter – 6-13 ÅR

SØNDAG 18. APRIL
Gutter – 6-10 ÅR

MER INFORMASJON OM CUPEN

PÅMELDING OG KAMPOPPSETT: Ansvarlig for kampoppsett registrerer påmeldte lag fortløpende. Cupkomité orienteres og holdes oppdatert om disse.  Ved mangelfull påmelding i enkeltklasser gjøres det tiltak via nye henvendelser fra komiteens utvalgte. Utsendelse av kampoppsett sendes påmeldte lag senest 1 uke før cupen arrangeres.