Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 708

Gøy med fotball i Halsen

Halsen Idrettsforening har en visjon om at alle som driver med håndball og fotball i klubben vår, har det gøy.

Det er ingen lite ambisiøs ambisjon. Som eneste idrettslag i et nedlagsfelt på ca. 2.400 husstander tilsluttet Østre Halsen og Valby skolekrets, har vi et ansvar for å legge til rette for alle som ønsker å spille håndball og fotball. Noen har både forutsetninger og en drøm om å bli toppspillere, andre vil ha idretten som en breddeaktivitet.

Skal vi lykkes i å gjøre det gøy for alle, må vi tilby et trygt og godt klubbmiljø på tvers av idretter, kjønn, bakgrunn, ambisjoner og ferdigheter. Samtidig må vi ha evnen til å se den enkelte og tilpasse utfordringene slik at alle opplever mestring og kan utvikle seg som idrettsutøvere og mennesker.

Alle medlemmer i Halsen skal ha et godt treningstilbud og tilpasset kamptilbud. I tillegg skal alle føle tilhørighet til et sosialt fellesskap, og få et nært forhold til klubben sin.

Fotballgruppa trener og spiller på klubbens naturgressbane og kunstgressbane. Håndballgruppa holder til i foreningens håndballarena, Bergslihallen, som tidligere var hjemmearena for Larvik Håndballklubb. Foreningen har også et anlegg for beachhåndball, med to baner.