Halsen IF innstiller all barne- og ungdomsaktivitet

Halsen IF iverksetter tiltak umiddelbart etter at Larvik kommune i ettermiddag kom med en sterk oppfordring om å innstille all barne- og ungdomsaktivitet.

– Vi har en uoversiktig smittesituasjon i Larvik nå, og stiller oss bak kommunens bekymring og anbefalinger. All barne- og ungdomsaktivitet i håndball- og fotballgruppa i Halsen IF innstilles fra dags dato, opplyser hovedforeningens leder, Knut Gjertsen.

Foreløpig er aktiviteten for barne- og ungdomslagene opp t.o.m. 19 år innstilt fram til neste søndag. Kommunen vil da gjøre en ny vurdering av situasjonen.

– Vi kontakter nå trenere, spillere og foresatte for å orientere om tiltaket. All fellestrening og alle kamper vil bli avlyst i perioden. Samtidig oppfordrer vi alle til å være ekstra forsiktige, og snakke med barna om koronasituasjonen, sier Knut Gjertsen.

Vi har nå en situasjon i vårt nærområde der familer er berørt og mange barn må være hjemme i karantene. Mange er naturligvis redde, andre kan føle skyld hvis de er smittet. Men skyld hjelper oss ikke i bekjempelsen av koronaviruset.

Halsen IF oppfordrer alle trenere og foreldre om å prate med barna sine om at viruset kan ramme hvem som helst, og at i morgen kan det være vår familie som er rammet. Be ungene om å utvise forsikrighet i sosiale medier og ikke bidra til ryktespredning om sine venner.

For mer informasjon: Kontakt Knut Gjertsen, leder Halsen IF, tlf. 980 83 309.