28.-29. mars: Nier-cup for G13 med 32 lag

Halsen IF Fotball og turneringssponsor Nordbyen inviterer til en ny utgave av vår populære G13-turnering i Larvik.

NVIÅ 1 og NIVÅ 2
Laget velger ønsket nivå. De to beste i hver pulje går til A-sluttspill, de to neste går til B-sluttspill. Alle kamper spilles på kunstgress.

MINST FEM KAMPER
Alle lagene er garantert minst fem kamper i turneringen, tre i gruppespillet lørdag og minst to i sluttspillet søndag. Hvis laget taper sin første kamp i sluttspillet, spilles en plasseringskamp.

SPILLETID 2x20 MINUTTER
Kampene spilles over 2x20 min både i gruppespillet og i sluttspillet. Det legges inn god hviletid mellom kampene slik at lagene får tilstrekkelig med tid til restitusjon og inntak av næring.

OVERNATTING & PREMIER
Vi tilbyr overnatting/mat på to skoler i nærområdet til kr 500,- pr spiller/leder (inkl. mat lørdag og søndag). Det blir lagspremie til de to beste lagene i A-sluttspillet på nivå 1 og 2. Vinnerlagene i A-sluttspill får i tillegg individuelle premier.

Motta nyhetsbrev

© 2020 Halsen IF Fotball | Bergeskogen idrettsplass | 3260 Larvik | post@halsenif.no | Made by Nye linjer