Dette bør du vite før årets kunstgresscuper

Vi inviterer til Halsen IF og Nordbyen kunstgresscup 2020. Fra oppstarten i 2004 har turneringen utviklet seg til å bli Vestfolds største vårmønstring for aldersbestemte fotballag.

Her er noe av årsakene:

• Lav påmeldingsavgift
  • Høy premiestandard
  • Lagene kan benytte et ubegrenset antall spillere
  • Egenutviklet G13-turnering med A- og B-sluttspill. Alle finalelagene premieres.
  • Samtlige spillere i klassene 6-12 år premieres
  • I miniklassene får alle lagene minimum fire kamper
  • I miniklassene avvikles alle lagets kamper innenfor 3,5 til 5 timer
  • Alle kamper spilles på kunstgress, begge våre 11-baner har nytt og moderne dekke.

Merk!

Når det gjelder jenteklassene er det erfaringsmessig i enkelte klasser få lag, vi tar derfor forbehold om å slå sammen enkelte av årsklasser.

Påmeldingsfunksjonen blir aktivert ca. 15. desember hvert år. Ønsker du å reservere plass før det, sender du e-post.

Påmeldingsavgiften bes innbetalt til bankgiro 1503.45.89019 merket med klubb og årsklasse.

Vi tar kr 50,- i inngang per voksen per turnering (trenere og ledere kommer naturligvis gratis inn).

Under cupen kan du handle med Vipps til #10200 Halsen IF Fotball eller på kortterminal i kiosk / kafeteria.

Kampoppsett blir sendt ut senest en uke før turneringen.

Motta nyhetsbrev

© 2020 Halsen IF Fotball | Bergeskogen idrettsplass | 3260 Larvik | post@halsenif.no | Made by Nye linjer